20km van Brussel 2019: Word lid van het Friskis-team

Published on February 25, 2019


De 40ste editie van de 20Km van Brussel vindt plaats op zondag 19 mei en Friskis zal deelnemen met zijn eigen team! We maken speciaal voor de gelegenheid Friskis-shirts!

Heb je interesse om deel te nemen aan dit grote evenement met ons Friskis-team als loper of als Nordic walker? De groepsregistratie gaat open voordat de registratie voor het grote publiek wordt geopend. Aarzel daarom niet om je familie en vrienden mee in te schrijven.

Het registratieproces bestaat uit 4 stappen:
 1. Het eerste dat u moet doen is de officiële deelnameprijs van 25 euro overschrijven (geen verschil tussen Friskis-leden, niet-leden, vrienden.) naar de Friskis-bankrekening, voor 25 maart:Friskis & Svettis Brussel
  IBAN: BE 80 3101 5675 1177
  BIC: BBRUBEBB

  Vermeld duidelijk de 20k + voornaam + achternaam van elke renner waarvoor je betaalt.

 2. Stuur dan een e-mail naar 20kfriskis@gmail.com met als onderwerp 20k + voornaam + achternaam + run (of NW).
 3. Zodra de betaling is ontvangen, zullen wij je de groepscode bezorgen. Deze gebruik je om je te registreren op het platform van de 20k
 4. Last but not least, je hoeft niet naar de organisator te gaan om je wedstrijdnummer op te halen. Wij contacteren je in april/mei om de levering te regelen!
Aarzel niet om contact op te nemen met het organisatieteam (20kfriskis@gmail.com) mocht je nog vragen hebben.

Maar dat is niet alles! Bij Friskis vinden we het belangrijk om niet alleen te lopen … maar te lopen voor een goed doel! We kondigen dan ook met veel plezier aan dat Friskis dit jaar samenwerkt met de crèche “Les Lucioles” (http://www.leslucioles.be/). Dit is een speciale geïntegreerde crèche in Lasnes die naast standaard kinderopvang ook zorgt voor de opvang van kinderen met speciale zorgen. Ze zorgen echt buitengewoon goed voor de kinderen en geven ze alle ondersteuning die ze nodig hebben met volledige toewijding. Helaas komen ze voor hun wering niet rond met subsidies, vandaar dat ze afhankelijk zijn van donaties en andere speciale acties voor het kopen van nieuwe apparatuur en het betalen van extra personeel en evenementen.

We zijn erg enthousiast over dit nieuwe aspect van het Friskis 20km-team! We delen zo snel mogelijk mee hoe onze Friskis-leden (lopers en niet-lopers) dit goede doel kunnen ondersteunen.

0 Comments

  To leave a comment, click here

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Not a member yet? Subscribe to our newsletter

  • Newsletter

  • Follow us on Facebook

   facebook twitter
   X

   Send this to friend