20km van Brussel 2020: Word lid van het Friskis-team

Published on March 10, 2020


De 41ste editie van de 20Km van Brussel vindt plaats op zondag 31 mei en Friskis zal deelnemen met zijn eigen team!

Heb je interesse om deel te nemen aan dit grote evenement met ons Friskis-team als loper of als Nordic Walker? Wanneer je samen met ons deelneemt ontvang je je eigen Friskis T-shirt (op voorwaarde dat je er vorig jaar al geen hebt gekregen). De groepsregistratie gaat open voordat de registratie voor het grote publiek wordt geopend. Aarzel daarom niet om je familie en vrienden mee in te schrijven.

Het registratieproces bestaat uit 4 stappen:

 1. Het eerste wat je moet doen is de officiële deelnameprijs van 25 euro voor 27 april overmaken (geen verschil tussen Friskis-leden, niet-leden, vrienden) op de Friskis-bankrekening:

  Friskis & Svettis Brussel
  IBAN: BE 80 3101 5675 1177
  BIC: BBRUBEBB
  Vermeld in de mededeling duidelijk de 20k + voornaam + achternaam van elke deelnemer waarvoor je betaalt.

 1. Stuur dan een e-mail naar 20kfriskis@gmail.com met als onderwerp 20k + voornaam + familienaam + Run (of NW).
 2. Zodra de betaling is ontvangen, zullen wij je de groepscode bezorgen. Deze gebruik je om je te registreren op het platform van de 20k
 3. En last but not least: je hoeft niet naar de organisator te gaan om je wedstrijdnummer op te halen. Wij contacteren je in april/mei om de levering te regelen!

Aarzel niet om contact op te nemen met het organisatieteam mocht je nog vragen hebben.

Maar wacht, er is meer! Want ook dit jaar vinden we het bij Friskis belangrijk om niet alleen te lopen … maar om te lopen voor een goed doel! We kondigen dan ook met veel plezier aan dat Friskis dit jaar opnieuw samenwerkt met de crèche “Les Lucioles” (http://www.leslucioles.be/). Dit is een speciale geïntegreerde crèche in Lasnes die naast standaard kinderopvang ook zorgt voor de opvang van kinderen met speciale zorgen. Ze zorgen buitengewoon goed voor de kinderen en geven ze alle ondersteuning die ze nodig hebben met heel hun hart. Ontdek hier hoe ze enkele leden van onze Friskis gemeenschap directe hulp hebben verleend. Ben je geen loper of NW’er? Dan kan je toch bijdragen door een directe gift aan de crèche over te maken en zo hun werk van onschatbare waarde te steunen.

Les Lucioles
IBAN: BE53 9799 9421 6053
BIC: ARSPBE22

Om het voor de crèche makkelijker te maken om de giften gelinkt aan onze 20K actie te traceren, vragen we je om in de betalingsopdracht volgende mededeling in te voeren: “Friskis 20K 2020”.

Weet ook dat, wanneer je meer dan 40 euro schenkt, je recht hebt op een fiscaal voordeel (tot 45% terugbetaling door de belastingen) en je hiervoor een attest van de crèche zal ontvangen.

Warme groeten,
Het Friskis 20km organisatieteam

 

0 Comments

  To leave a comment, click here

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Upcoming sessions

   9jul7:00 pm- 8:00 pmMedium7:00 pm - 8:00 pm Etterbeek - Sport center De Maalbeek, Rue du Clocher 22 - 1040 EtterbeekInstructor: Lies
   Comments:
   Max 18 participants - Click on Session Name to see Event Details and Subscribe

   9jul7:15 pm- 8:15 pmSpinning Intervals7:15 pm - 8:15 pm JIMS Bxl Jourdan, Rue de Gray / Graystraat 54, 1040 EtterbeekInstructor: Annika L.-H.
   Comments:
   Max 11 participants - Click on Session Name to see Event Details and Subscribe

   Show more

  • Not a member yet? Subscribe to our newsletter

  • Newsletter

  • Follow us on Facebook

   facebook twitter
   X

   Send this to friend