AGM-presentatie

Published on April 24, 2019


Hartelijk dank aan iedereen die afgelopen woensdagavond in het Muntpunt onze jaarlijkse Algemene Vergadering bijwoonde.

We hadden een leuke en gepassioneerde discussie over het verleden, het heden en de toekomst van de organisatie.
De toekomst van Friskis ziet er rooskleurig uit. In het afgelopen jaar is ons lidmaatschap met 11% toegenomen en we hebben grote investeringen gedaan in het trainen van een nieuwe groep instructeurs, wat betekent dat we nog meer sessies aan onze leden kunnen aanbieden.

We hebben ook een nieuw bestuur verkozen (dat nu bestaat uit Anne Laure Léger, Jeroen Overstijns en Peter Rask) om Friskis het komende jaar te begeleiden. Hun belangrijkste doel is om het plezier naar onze leden te brengen en ervoor te zorgen dat Friskis de beste manier is om fit en gezond te blijven op een leuke manier!

We namen ook even de tijd om de leden van het vorige bestuur te bedanken (Patty Truong, Sibylle Reichert, Amelie Delforge en Anne Peters – Anne Laure Léger gaat nog een jaar door als voorzitter) voor hun moedige leiderschap in de loop van het afgelopen jaar.

Een korte, speciale presentatie werd gemaakt om Anne Peters te bedanken voor haar jarenlange toegewijde dienst in het bestuur en voor Friskis in het algemeen:

anne_peters

Hier is de presentatie van de AV (10MB):

2019_AGM_FINAL

0 Comments

  To leave a comment, click here

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Not a member yet? Subscribe to our newsletter

  • Newsletter

  • Follow us on Facebook

   facebook twitter
   X

   Send this to friend