Algemene Vergadering 2019

Published on April 7, 2019


Beste leden van Friskis&Svettis Brussel,

De Algemene Vergadering (AV) van F&S Brussel zal plaatsvinden op woensdag 10 april 2019 om 18u45 in het Muntpunt aan het Muntplein. De vergaderruimte “De Wolken” bevindt zich op de eerste verdieping.

Wat jullie misschien nog niet weten is dat jullie allemaal zeer welkom zijn om deel te nemen aan deze vergadering! Onze jaarlijkse bijeenkomst is een ideale gelegenheid om meer te weten te komen over wat we doen, je stem te laten horen en toekomstige keuzes te beïnvloeden! We hopen dat we velen van jullie mogen verwelkomen.

De vergadering wordt gevolgd door een drink met kleine hapjes, aangeboden door onze vereniging.

Tijdens de AV zullen we wettelijke zaken aanpakken (opgesomd in de lijst in bijgevoegde kennisgeving), maar ook de gelegenheid aangrijpen om de activiteiten van het voorbije jaar te belichten, en alvast een blik te werpen op de toekomst van onze club.
AGM notice

Omwille van praktische redenen willen we jullie vragen om vooraf te registreren voor de vergadering. Hiervoor stuur je een mail naar Anne Peters voor zaterdag 6 april 2019. Maar een spontane deelname wordt ook zeer gewaardeerd.

Ieder van jullie kan voorstellen indienen. Denk eraan om ten laatste op 28 maart 2019 jullie voorstellen door te sturen. Wanneer je je voorstel graag wil presenteren aan het bestuur, kan je hiervoor de instructies terugvinden in de bijgevoegde template:

Motion template

Wanneer je zelf niet kan deelnemen kan je je laten vertegenwoordigen door een ander lid, mits het ondertekenen van een volmacht:
Proxy voting form

Hier zijn de documenten van de AV:

We hopen velen van jullie daar te zien!

Het bestuur van Friskis&Svettis Brussel

0 Comments

  To leave a comment, click here

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Not a member yet? Subscribe to our newsletter

  • Newsletter

  • Follow us on Facebook

   facebook twitter
   X

   Send this to friend