Eulogy voor Anne

Published on October 9, 2019


Vandaag is een trieste dag voor Friskis omdat we de ongelukkige plicht hebben om je te informeren dat onze vrijwilligster en instructeur, Anne Peters, afgelopen zondagmiddag overleden is. Onze innige deelneming gaat uit naar haar familie en geliefden.

Er was echt niemand met meer passie en toewijding voor Friskis en zijn idealen dan Anne.

Je bent ongetwijfeld op de hoogte van alle geweldige medium- en stationsessies die ze gaf, maar je weet misschien niet van al het onvermoeibare werk dat ze achter de schermen voor ons en onze leden heeft verricht. Eerlijk gezegd is de lijst te lang voor ons om op te sommen, maar heel eenvoudig, als je op een of andere manier met Friskis contact hebt opgenomen, was het meestal Anne die je hielp je probleem op te lossen.

We kunnen eerlijk zeggen dat F&S een veel droevigere plek is zonder haar, want we hebben niet alleen een geliefd lid verloren, maar ook een goede vriendin. Aarzel niet om je herinneringen aan Anne te delen in de reacties hieronder. Zolang we haar blijven herinneren en alles wat ze voor ons heeft gedaan … zal ze toch op een manier bij ons blijven.

Zoals ik Anne ken, weet ik dat ze niet wil dat we ons druk maken en dat we moeten blijven werken voor het welzijn van de vereniging waar ze zo van hield. Maar ik ben het hier respectvol oneens met haar. We zijn Friskis, we zijn een familie, dus ik denk dat het alleen maar eerlijk is om te rouwen wanneer we zo’n geliefd en essentieel familielid verliezen. Dus neem alsjeblieft even de tijd om onze dierbare overleden Anne te herdenken voordat we haar herinnering eer aan doen door ons te wijden aan de organisatie waar ze van hield.

0 Comments

  To leave a comment, click here

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Not a member yet? Subscribe to our newsletter

  • Newsletter

  • Follow us on Facebook

   facebook twitter
   X

   Send this to friend