Friskis Family Sessions komen terug in September – Ouders doen nu gratis mee

Published on August 24, 2019


Ons nieuwe semester begint op 1 september en daarmee ook onze geliefde familiesessies! Zo kunnen kinderen en ouders samen van onze sessie genieten.

Vanaf nu hoeft zelfs alleen uw kind lid te zijn van Friskis om deel te nemen aan de Family and Family Circuit sessies. De ouders/voogden mogen gratis deelnemen. Mer wel op dat we steeds aanbevelen om lid te worden om door onze verzekering te worden gedekt.

We bieden twee soorten sessies voor verschillende leeftijdsgroepen:
 • Family Sessies: voor kinderen tussen 3-6 jaar oud elke zondagochtend tussen 11.00 – 12.00 uur op onze locatie in Etterbeek (Kloktorenstraat 22-24). Dit is een speelse sessie waarin kinderen en volwassenen plezier hebben en nieuwe manieren ontdekken om samen te bewegen.
 • Family Circuit Sessies: voor kinderen tussen 7-11 jaar oud elke zaterdagochtend tussen 11.00 – 12.00 uur op onze locatie in Etterbeek (Kloktorenstraat 22-24). Dit is een snelle, veelzijdige en speelse sessie voor kinderen samen met volwassenen. De training wordt in verschillende stations uitgevoerd, met uitdagende en leuke oefeningen met of zonder tools, voor zowel kinderen als volwassenen.
Onze instructeurs hebben tijdens de zomervakantie hard gewerkt om ervoor te zorgen dat de familiesessies echt iets speciaals voor u en uw kinderen zullen zijn.

Nieuw vanaf september is dat kinderen van 8 – 11 jaar nu gratis deelnemen aan al onze sessies als ze samen met een ouder/volwassene trainen (uitgezonderd sessies in JIMS fitness en de Family, Family Circuit en Station sessies in Maalbeek).

Om het nieuwe semester te vieren, organiseren we op zondag 8 september in het Jubelpark een nieuwe Family en Family Circuit outdoorsessie. Hou onze website of social media pagina’s in de gaten voor de exacte tijd en locatie.

Dit is een gouden kans voor u om wat quality time met de rest van uw gezin door te brengen, dus zorg ervoor dat u het niet mist.

0 Comments

  To leave a comment, click here

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Not a member yet? Subscribe to our newsletter

  • Newsletter

  • Follow us on Facebook

   facebook twitter
   X

   Send this to friend