Friskis Kerstcadeaus

Published on December 1, 2018


’T is bijna Kerstmis, maar ben je nog steeds op zoek naar cadeautjes voor je vrienden en geliefden? Zoek niet verder want Friskis heeft het perfecte cadeau-idee voor je sportieven kennissen!

Je kunt nu FRISKIS KERSTGESCHENKEN kopen door te mailen naar info@friskis.be.

 1. Friskis Handdoeken (15 euro)
  Heb je net een fantastische Friskis-sessie achter de rug en heb je nu iets nodig waarmee je het zweet kunt wegvegen? Wat is beter dan een super absorberende Friskis-handdoek die zo klein is dat je hem zelfs in je handtas kunt krijgen? Voor slechts 15 euro kan die van jou zijn! De handdoeken zijn zwart, met een geborduurd Friskis-logo in het rood. De afmetingen zijn 120 cm x 70 cm. Stuur ons een e-mail op info@friskis.be als je geïnteresseerd bent! Of u kunt gewoon meteen de betaling direct doen op de bankrekening van Friskis & Svettis (IBAN: BE80 3101 5675 1177 met BIC: BBRUBEBB. Geef in het bericht aan: handdoek + uw naam) en wij zullen contact met u opnemen om uw bestelling te bezorgen!
 2. Cadeaubon voor vier sessies (35 euro)
  Je kent het wel, die ene vriend(in)/collega/partner die je steeds probeert te overtuigen dat Friskis geweldig is, maar ze zijn nog steeds niet meegekomen naar een sessie? Waarom geef je ze geen speciale cadeaubon voor 4 sessies met een prachtige op maat gemaakte envelop (35 euro)? Dan moeten ze naar een sessie komen of anders zijn ze ondankbaar !!!
Als je wilt, kun je ze zelfs allebei kopen. Ze kunnen de cadeaubon gebruiken om deel te nemen aan een Friskis-sessie en vervolgens de nieuwe handdoek gebruiken om het zweet van hun voorhoofd te vegen!

U kunt betalen via bankoverschrijving of contant bij aflevering. Voorraad is beperkt, dus bestel deze vandaag snel!

0 Comments

  To leave a comment, click here

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Not a member yet? Subscribe to our newsletter

  • Newsletter

  • Follow us on Facebook

   facebook twitter
   X

   Send this to friend