Friskis-lid zijn – Hoofdstuk 4: Margareth’s (virtuele) verhaal van appreciatie

Published on April 20, 2020


Zoals je misschien wel weet, wordt Friskis volledig gerund door vrijwilligers. Maar het echte hart van de organisatie, dat zijn onze leden!

Zonder leden is er namelijk geen Friskis! Het is de toewijding en het enthousiasme van onze leden dat onze vrijwilligers steeds weer motiveert om hen het beste te bieden. We doen dingen samen als een groep, want dat is wat we zijn. Het is een symbiotische relatie. Elke instructeur, host en vrijwilliger begon zijn Friskis-carrière als lid.

Om deze reden hebben we onze leden gevraagd om hun Friskis-ervaringen te delen en waarom ze zoveel van bewegen en zweten houden.

Wij zijn Friskis. Dit zijn onze leden.


Chapter 4: Margareth’s (virtuele) verhaal van appreciatie

Hoewel ik eeuwen geleden van Frankrijk naar België verhuisde, ontdekte ik Friskis pas in de zomer van 2019 in het Jubelpark. Ik nam deel aan een gratis Jympasessie en ik werd verliefd: de bewegingen, de muziek, de toffe groepssfeer en de energie die uit deze buitensessies kwam was ongelooflijk, en iedereen was vriendelijk. Alles was zo anders dan alle lessen die ik eerder had gevolgd. (kinetix, onafhankelijke gymclub, zumba-les en yoga). Wat ik het leukst vond, was het feit dat niemand zich fysiek superieur voelde. Je doet wat je kunt en je trainer is iemand zoals jij.

Het feit ook dat de lessen over de hele week zijn verdeeld, gaf me de kans om te kiezen wanneer ik kon gaan zonder bang te zijn om te betalen voor een lidmaatschap en er uiteindelijk geen gebruik van te maken.

Ik hou van de goede energie van Magda, de kracht van Nolwenn en de glimlach van Alice.

Ik heb al met veel vrienden over mijn super dynamische jympa-sessies gesproken. Ik probeerde ook mijn tienerdochters mee te nemen, maar totdat de school toegingen was, was ik de enige die het leuk vond. Ik hoop dat ik met de tijd, en dankzij de geweldige video’s op YouTube, mijn dochters kan pushen om wat sessies met mij mee te doen.

Blijf video’s op YouTube plaatsen omdat ze erg nuttig zijn … bedankt allemaal om dit te regelen deze moeilijke tijd.

Hou je goed,
Margareth

Niet alleen Margareth waardeerde onze nieuwe virtuele sessies. Zie enkele van de positieve reacties die we via e-mail mogen hebben ontvangen:

Erg bedankt!!! Dit is GEWELDIG!!!!
Groeten uit Sevilla
Isanel en Johan

Wat een geweldig idee, heel erg bedankt !!
Groet Sharon

Dit is absoluut geweldig !! Dit geeft ons een goede fysieke en mentale boost in deze moeilijke dagen !!
Hartelijk bedankt!
Caroline

Hartelijk bedankt! Jullie zijn allemaal fantastisch!
Katie

Wat een schitterend initiatief! Heel erg bedankt aan alle betrokkenen.
Er is hoop – we kunnen nog steeds fit en gelukkig blijven!
Al het beste,
Tamsin

Beste Friskis- Team,
Het is een geweldig idee en hoewel het duidelijk niet hetzelfde is als de echte sessies, is het een perfecte manier om te oefenen in corona-stijl en ik wil jullie heel erg bedanken !!!
Vriendelijke groeten en blijf kalm,
Caroline

Op ons YouTube-kanaal hebben we een reeks video’s van onze instructeurs geplaatst die jullie in alle veiligheid en comfort van thuis kunnen volgen wanneer het jullie het best uitkomt. Hier kunnen jullie van alle sessies genieten.


Wil je je Friskis ledenervaring delen? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@friskis.be met “Lid zijn » als onderwerp.

0 Comments

  To leave a comment, click here

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Not a member yet? Subscribe to our newsletter

  • Newsletter

  • Follow us on Facebook

   facebook twitter
   X

   Send this to friend