Nieuw Friskis herfstsemester 2020 – een bericht van het bestuur

Published on September 2, 2020


Beste leden van de Friskis-familie,

De afgelopen maanden zijn ontzettend vreemd en bijzonder geweest. We hopen vooral dat jij en je vrienden en familie dierbaren het goed doen in deze zeer moeilijke omstandigheden.

Ook je favoriete Brusselse sportclub heeft vreemde tijden meegemaakt. Het aflossen van de sessies, het organiseren van een gedeeltelijk programma toen de martelen versoepeld werden en het uitstellen van de instructeursopleidingen zijn enkel uitdagingen waar we mee te maken kregen. Het heeft allemaal een enorme impact gehad, zowel financieel als emotioneel. Omdat we weten hoe essentieel Friskis is voor uw dagelijkse welzijn.

Maar Friskis zou Friskis niet zijn als onze geweldige teams gewoon stil zaten en wachtten. Dus we hebben gedaan wat we konden, dankzij de niet aflatende inzet van veel mensen. Onze instructeurs die hun sessies thuis op video opnamen, live op Facebook gaven, waren erbij toen onze locaties weer open gingen. Ons communicatieteam zette in een mum van tijd een prachtig reserveringssysteem op, ons infrastructuurteam heronderhandelde locatiecontracten, onze hosts verwelkomden ons met een glimlach en zorgden voor ons toen we terug mochten in onze sporthallen… Hartelijk dank aan iedereen.

Het was hartverwarmend om zoveel van jullie te zien tijdens onze indoor zomersessies, die we konden organiseren met de steun van GC De Maalbeek, en tijdens onze outdoor hardloop- en Nordic Walking-sessies. Veel deelnemers, veel zweet en veel plezier. Kortom: op-en-top Friskis. Dit ziet er veelbelovend uit voor het nieuwe semester.

Ons nieuwe herfstprogramma is van start gegaan. Met wat extra COVID-maatregelen, maar over het algemeen ziet ons nieuwe programma er geweldig uit. Met je favoriete instructeurs en een paar bekende gezichten weer samen aan de jympa na een pauze. Met enkele nieuwe outdoorsessies, nieuwe ritmes en bewegingen en het vertrouwde enthousiasme en zweet.
En er komt nog meer. Een projectgroep heeft stiekem gewerkt aan een totaal nieuwe website inclusief een splinternieuw lidmaatschapstool. U zult zeer binnenkort uw persoonlijke Friskis-app hebben. Stay tuned!
Geniet van je trainingen. Ze zullen je gezond en gelukkig houden.

We wensen je een geweldig nieuw semester.

Het bestuur

0 Comments

  To leave a comment, click here

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Upcoming sessions

   20sep10:00 am- 11:00 amMedium10:00 am - 11:00 am Woluwé-Saint-Lambert - Centre Sportif Mounier, Rue Emmanuel Mounierstraat 87, 1200 Sint-LambrechtsWoluwe / Woluwe St LambertInstructor: Magda
   Comments:
   Max 18 participants - Click on Session Name to see Event Details and Subscribe

   20sep11:00 am- 12:15 pmStations '7511:00 am - 12:15 pm Etterbeek - Sport center De Maalbeek, Rue du Clocher 22 - 1040 EtterbeekInstructor: Lies
   Comments:
   Max 24 participants - Click on Session Name to see Event Details and Subscribe

   Show more

  • Not a member yet? Subscribe to our newsletter

  • Newsletter

  • Follow us on Facebook

   facebook twitter
   X

   Send this to friend