Nieuwe Friskis-bestuursleden gezocht voor 2019-2020

Published on February 7, 2019


Ja, het is weer de tijd van het jaar. Onze Algemene Vergadering (AV) komt dichterbij. Dus we hebben jou nodig!

Zoals je ongetwijfeld weet, is F&S Brussels een vrijwilligersorganisatie. We zijn met bijna 80 die bijdragen met verschillende competenties en inspanning.

De meeste vrijwilligers zijn instructeurs, hosts of betrokken bij specifieke teams, maar sommige worden verkozen. Onze jaarlijkse Algemene Vergadering (gehouden op 10 april) wordt georganiseerd om leden te kiezen voor het nieuwe bestuur van onze club. Zie jij het zitten om met hen mee te doen?

Het bestuur coördineert het werk binnen de club, stelt prioriteiten en richtlijnen vast, onderhoudt contacten met andere clubs en onze  moederorganisatie in Zweden en is formeel verantwoordelijk tegenover de Belgische autoriteiten voor het management van de club. Het bestuur bestaat momenteel uit 5 leden, waaronder een voorzitter. Zij doen fantastisch werk, vaak achter de schermen.

De verkiezingscommissie zal het verkiezingsproces ondersteunen. Het is de taak van de verkiezingscommissie om op de AV een voorstel voor een bestuur voor te leggen. We zijn nu al op zoek naar vrijwilligers die mogelijk geïnteresseerd zijn als kandidaat voor het volgende bestuur.

Er zijn slechts weinig formele vereisten. Kort gezegd: je moet enkel lid zijn van Friskis & Svettis Brussel. Maar het is ook belangrijk dat je gepassioneerd bent over Friskis, meer wilt bijdragen aan wat we doen en ideeën hebt over hoe dat kan gebeuren.

Als je denkt dat dit je ding zou kunnen zijn, stuur ons dan een e-mail en we vertellen je graag wat meer.

Friskische groetjes,
De verkiezingscommissie

Jeroen,Calle and Sophie

0 Comments

  To leave a comment, click here

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Not a member yet? Subscribe to our newsletter

  • Newsletter

  • Follow us on Facebook

   facebook twitter
   X

   Send this to friend