Friskis Valentijnsmegasessie

Published on februari 1, 2020


We hebben altijd gezegd dat Friskis een ervaring is die beter wordt wanneer je ze deelt.
Valentijnsdag komt eraan en Friskis heeft iets speciaals voor jou: een megasessie op zaterdag 15 februari 2020 van 10.00 tot 13.00 uur op onze locatie in Etterbeek beginnend met Full of Love Dance Fusion met Mónica, gevolgd door Millions of Hearts Mega-Jympa met Daniela, Mónica en Nolwenn.

Wil je de voormiddag liever doorbrengen met een geliefde? Nog beter! Breng hem/haar gratis mee naar de sessie. En wanneer je partner erachter komt hoe geweldig Friskis is en voor 29/2 lid wordt, krijg je zomaar 2 filmtickets cadeau!

Bovendien organiseert Friskis om de liefde te delen een collecte voor twee Brusselse VZWs: (NASCI en Centre de Prévention des Violences Conjugales et Familiales asbl). Dus als je van plan bent om een lenteschoonmaak te houden in je kleerkast kan je kleding, schoenen, speelgoed of huishoudelijke artikelen doneren (je kan de lijst met items op hun website bekijken). Je kan deze items meebrengen naar één van onze sessies in Maalbeek tot en met zondag 16 februari. Als je dit doet, geef dan maar een seintje aan de gastheer.

https://www.nascivzw.be/index.php/en/algemeen/material
http://www.cpvcf.org/soutien-a-lassociation/

0 Comments

  To leave a comment, click here

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  • Nog geen lid? Abonneer je op onze nieuwsbrief

  • Newsletter

  • Volg ons op Facebook

   facebook twitter
   X

   Send this to friend