Friskis&Svetis zomersessies

Published on juli 1, 2019


De Friskis&Svetis zomersessies gaan van start op 1 juli 2019!

Friskis&Svettis biedt in juli en augustus 7 gratis sessies per week aan. Dit jaar krijgen jullie wederom 2 parken voor de prijs van 1: het Josaphatpark (Azaleaplein) en het Jubelpark (tegenover de Koninklijke Militaire School). De eerste week van juli kan je ons in het Josaphatpark vinden. Vanaf de tweede week van juli zijn we te vinden op onze vaste stek in het Jubelpark. Naast de tweewekelijkse Jympasessies in de parken, bieden we ook nog andere out- en indoorsessies aan:

 • Iedere dinsdag en donderdag (vanaf 07/07) tussen 19:30-20:30 voor fitness van verschillende intensiteiten in het Jubelpark (tegenover de Koninklijke Militaire Academie). Friskisvrijwilligers staan klaar aan de infostand om al je vragen te beantwoorden!
 • Op maandagen en woensdagen tussen 19:30-20:30 voor loopsessies, ontmoetingspunt onder de triomfboog van het Jubelpark. Op maandag bieden we Start-to-Run aan naast onze Running Quality (voor ervaren lopers). Woensdag vindt enkel Running Quality plaats.
 • Op vrijdagen 12:30-13:30 voor indoor flex- of yogasessies in de Asicswinkel (Guldenvlieslaan 12/Naamsepoort)
 • Op zaterdagen tussen 9:30-11:00 voor Nordic Walking in het Zoniënwoud, ontmoetingspunt vierarmenkruispunt Tervuren.
 • Op zondagen tussen 10:00-11-00 voor indoorsesssies van verschillende intensiteiten in Sint-Lambrechts Woluwe (Mounier Sportcentum)

Zet alvast dinsdag 2 juli in je agenda voor de grote KICK OFF SESSIE om 19u30! En op 9 juli op 19u30 vieren we onze terugkeer naar het Jubelpark met een EPISCHE MEGASESSIE waarna iedereen uitgenodigd is voor een post-sessie picknick om 20u30.

Het wordt alvast een zomer boordevol Friskis fun!

Je kunt het gedetailleerde schema van onze zomersessies hier vinden.

En vergeet niet om het woord rond u te verspreiden om zoveel mogelijk mensen aan te trekken: uw vrienden, familie, buren, collega’s! We willen een groot en vrolijk publiek in juli en augustus! Iedereen is welkom! We hebben veel flyers om deze sessies te promoten, dus neem alsjeblieft wat mee en deel ze overal waar je kunt!

0 Comments

  To leave a comment, click here

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  • Nog geen lid? Abonneer je op onze nieuwsbrief

  • Newsletter

  • Volg ons op Facebook

   facebook twitter
   X

   Send this to friend