Fit, fun Friskis&Svettis

FriskisSvettis_28_rgb

Friskis&Svettis, of kortweg Friskis, is een snelle, makkelijke en leuke manier van sporten. Friskis staat voor bewegen op muziek, in groep, onder begeleiding van een gekwalificeerde lesgever. Het is makkelijk, betaalbaar en vriendschappelijk.

Friskis&Svettis betekent ‘gezond en zweterig’ in het Zweeds. Het is toegankelijk voor mannen en vrouwen van alle leeftijden (vanaf 12 jaar), van alle niveaus.

Iedereen is welkom en doet wat hij of zij aankan. Er is geen posing, het doet er niet toe wie de breedste schouders heeft of de mooiste sportschoenen. Het gaat erom samen te bewegen: informeel en vriendschappelijk.

Friskis bestaat sinds 1978. Het concept is ontwikkeld in Zweden door experts, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Elke sessie bestaat uit een opwarming, krachttraining , conditietraining, afkoeling, stretchen en ontspanning.

 

35 trainingen per week

Elke week bieden we meer dan 30 sportlessen aan op verschillende plaatsen in Brussel, zowel binnen als buiten. Eén les duurt meestal een uur. Friskistrainingen kan je volgen op elke dag van de week, zowel ’s ochtends, ’s middags als ’s avonds. In juli en augustus is het aanbod beperkter maar gratis. Je vindt ons dan ook in het Jubelpark.

Het basisaanbod bestaat uit drie intensiteiten: basic, medium of intensive. Daarnaast zijn er specifieke trainingen als Core, Flex, IntervalFlex, Yoga Energy, Dans en Station. Buitenactiveiten zijn Nordic Walking en Lopen. Ook daar is er onderscheid tussen Quality en Distance (langere afstand).

Wie nog geen lid is, kan een sessie gratis uitproberen. Leden hebben onbeperkte toegang tot alle sessies. Reserveren is niet nodig. Je hebt niets nodig behalve comfortabele kledij, sportschoenen en water.

 

Friskis&Svettis is een vrijwilligersorganisatie

Friskis Brussels is een non-profit organisatie die volledig door vrijwilligers wordt bestierd. Daardoor kunnen we onze prijzen laag houden voor onze leden – ondertussen een vijfhonderdtal in Brussel. Onze lesgevers krijgen een training in Zweden en worden geregeld geëvalueerd.

In Zweden is Friskis de grootste sportvereniging, en ondertussen zijn er lokale afdelingen in verschillende Europese steden waarond Parijs, Londen, Luxemburg, Helsinki, Aberdeen en Kopenhagen. In Brussel bestaat Friskis meer dan 25 jaar.

 • Volgende sessies

  8jul7:00 pm- 8:00 pmMedium7:00 pm - 8:00 pm Etterbeek - Sport center De Maalbeek, Rue du Clocher 22 - 1040 EtterbeekLesgever: Magda
  Commentaren:
  Max 18 participants - Click on Session Name to see Event Details and Subscribe

  8jul7:00 pm- 8:30 pmNordic Walking7:00 pm - 8:30 pm Woluwé Park (bus stop 36 "Chien Vert"), Rue du Bemel , 1150 Woluwé-Saint-PierreLesgever: NW Team
  Commentaren:
  Max 20 participants - Click on Session Name to see Event Details and Subscribe

  Naar de kalender

 • Nog geen lid? Abonneer je op onze nieuwsbrief

 • Newsletter

 • Volg ons op Facebook

  facebook twitter
  X

  Send this to friend