Terms & Conditions

 1. Door lid te worden van Friskis&Svettis Brussel aanvaardt het lid de voorwaarden voor lidmaatschap.
 2. Betaling van het lidgeld (minimum termijn: 5 maanden) geeft het lid toegang tot alle sessies (zoals aangegeven op de kaart) tot de vervaldatum vermeld op de lidkaart.
 3. Als je je lidkaart verliest, neem dan contact op met Friskis&Svettis Brussels voor vervanging.
 4. De lidkaart is persoonlijk en niet overdraagbaar. De kaart is enkel geldig met een recente foto van het lid, zijn of haar naam, handtekening en lidnummer.
 5. Lidgelden zijn niet terugvorderbaar, behalve om medische redenen. Daarvoor is een doktersbewijs nodig. Lidmaatschap wordt pro rata terugbetaald vanaf de datum waarop de lidkaart samen met het dokterscertificaat wordt bezorgd aan de verantwoordelijke voor ledenadministratie.
 6. Sinds januari 2018 zijn alle leden van Friskis&Svettis Brussel gedekt door een ongevallenverzekering (de benodigde formulieren bevinden zich op de verschillende locaties).
 7. Om deel te nemen aan de (reguliere) sessies moet je minstens 12 jaar oud zijn. Uitzondering: kinderen van 8-11 zijn welkom in de ‘kinderen toegelaten’ sessies, wanneer ze begeleid worden door een ouder/volwassene. Deze lessen worden duidelijk aangeduid met “children allowed” op ons schema. Kinderen mogen gratis meedoen, maar wij moedigen ten zeerste aan een lidmaatschap te kopen voor deze kinderen, omdat zij dan gedekt worden door onze verzekering.
  Voor kinderen van 2-12 bieden wij Family en Family Fys sessies aan. Tijdens deze sessies trainen de kinderen met een ouder/volwassenen. Voor deze sessies dient u een kids-lidmaatschap aan te schaffen.
 8. Friskis&Svettis Brussel is niet verantwoordleijk voor verlies of beschadiging van persoonlijke items in de locaties of in de parking.
 9. Het bestuur van Friskis&Svettis Brussel heft het recht om deze gebruiksvoorwaarden aan te passen of uit te breiden, leden zullen ook de nieuwe voorwaarden respecteren.
 10. Lidgelden en activiteiten kunnen op elk moment aangepast worden.
 11. Friskis&Svettis Brussel zal de informative die je ons bezorgt enkel gebruiken om je lidmaatschap te beheren en om je informatie te bezorgen oer Friskis&Svettis Brussel.
 12. Er kunnen foto’s genomen worden en/of video opnames gemaakt worden in verband met Friskis&Svettis Brussels evenementen en/of lessen, voor het gebruik op onze website, social media, in de pers, Friskis&Svettis marketing materiaal en andere publicaties. Door deel te nemen aan een dergelijk evenement en/of les, gaat u ermee akkoord dat Friskis&Svettis Brussels fotografeert, video opnames maakt en met het gebruik van uw beeld en gelijkenis.
 • Volgende sessies

  9jul7:00 pm- 8:00 pmMedium7:00 pm - 8:00 pm Etterbeek - Sport center De Maalbeek, Rue du Clocher 22 - 1040 EtterbeekLesgever: Lies
  Commentaren:
  Max 18 participants - Click on Session Name to see Event Details and Subscribe

  9jul7:15 pm- 8:15 pmSpinning Intervals7:15 pm - 8:15 pm JIMS Bxl Jourdan, Rue de Gray / Graystraat 54, 1040 EtterbeekLesgever: Annika L.-H.
  Commentaren:
  Max 11 participants - Click on Session Name to see Event Details and Subscribe

  Naar de kalender

 • Nog geen lid? Abonneer je op onze nieuwsbrief

 • Newsletter

 • Volg ons op Facebook

  facebook twitter
  X

  Send this to friend