Nordic Walking-nieuws

Published on October 6, 2019


We kondigen met veel plezier aan dat we twee gloednieuwe Nordic Walking-instructeurs hebben geselecteerd; Agnes en Guy. Samen met Anne en Edite begeleiden ze je door het Zoniënwoud (van het Vier-Armenkruispunt) op zaterdagochtend (9: 30-11: 00). We hebben ook nog een Nordic Walking-sessie met Philippe op woensdagavond (19:00-20:15) in het park van Woluwe. Je kan meer info vinden over de locaties op onze website onder “waar & wanneer” en vervolgens onder “locaties”.

Door het team te versterken, willen we meer variatie en diversiteit bieden en nieuwkomers beter begeleiden. En hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Wat is er nu beter dan een frisse ochtend in de natuur met geweldige groepssfeer om te bewegen?

Nordic Walking is gebaseerd op een specifieke techniek, die, mits correct toegepast, tot 45% meer calorieën verbrandt dan normaal wandelen, ongeveer 85% van de spieren traint en uw uithoudingsvermogen verbetert. Bovendien is het geschikt voor, en kan het worden aangepast aan, alle fitnessniveaus. Neem gewoon je eigen stokken mee of leen ze in het begin van ons. We willen je er alleen aan herinneren – als je voor de eerste keer komt, moet je ten minste 15 minuten vóór de sessie bij het ontmoetingspunt zijn, zodat we je de belangrijkste dingen vóór de start kunnen uitleggen.

Er zijn het hele jaar door Nordic Walking-sessies met Friskis, in alle weersomstandigheden, regen of zonneschijn, behalve als de veiligheid in gevaar kan komen, bijv. door een storm.

0 Comments

  To leave a comment, click here

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Not a member yet? Subscribe to our newsletter

  • Newsletter

  • Follow us on Facebook

   facebook twitter
   X

   Send this to friend