Profiteer van onze Running en NW Sessies!

Published on May 27, 2019


Nogmaals onze felicitaties aan al onze leden die de 20 km van Brussel hebben gelopen! Maar je hoeft niet te trainen voor een groot loopevenement om een reden te hebben om van onze outdoor sessies te genieten. Tenslotte is het eindelijk lente is en zijn de weersomstandigheden ideaal voor wat beweging in openlucht. Dus herinneren we je er graag aan dat we elke week 6 Running en Nordic Walking Sessies aanbieden:

 • Start to Run op maandagavond van 19u30 tot 20u15 in het Jubelpark (ontmoetingsplaats onder de Triomfboog), voor beginners die weinig tot geen loopervaring hebben.
 • Running Quality elke donderdag van 19u30 tot 20u30 in het Jubelpark (ontmoetingsplaats onder de Triomfboog) en elke zaterdag om 10u30 voor de Asics winkel (Gulden-Vlieslaan 12 / Naamsepoort). Dit zijn sessies van een uur lang die erop zijn gericht om je looptechniek, kracht en snelheid te verbeteren. Deze sessies zijn geschikt voor ervaren en regelmatige lopers.
 • Running Distance elke zondag  om 10u30 in het Zoniënwoud aan het ADEPS centrum (Waversesteenweg 2057, 1160 Oudergem), voor ervaren en regelmatige lopers; gegarandeerd 90 minuten fun en frisse lucht
 • Nordic Walking vindt plaats op woensdag om 19u in het Woluwepark (vlakbij de tramhalte “Groene Hond” (36, 39, 44) en op zaterdag om 9u30 te Vier Armen in Tervuren, om een nieuwe en fijne manier te ontdekken om fit te blijven en geleidelijk aan je fysieke welzijn te verbeteren.

0 Comments

  To leave a comment, click here

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Not a member yet? Subscribe to our newsletter

  • Newsletter

  • Follow us on Facebook

   facebook twitter
   X

   Send this to friend