We zoeken jou… als Friskis Spinning en Running Instructeur

Published on October 19, 2018


Onlangs hebben we met jullie de geweldige ervaringen van onze meest recente groep nieuwe instructeurs gedeeld! Klinkt leuk en inspirerend, toch? Welnu, nu is het jouw beurt om mee te doen!

Friskis & Svettis Brussels is zoek naar nieuwe running- en spinningstructeurs!

Dus als je een passie hebt voor spinning en / of lopen en je deze passie wil delen met anderen, dan is dit een uitgelezen kans.

Als instructeur begeleid je lopers en spinning deelnemers van alle niveaus op een zweterige reis vergezeld van je motivatie en toewijding.

Dit is je geweldige kans om:

 • Deel te nemen aan een prachtige internationale gemeenschap van vrijwilligers,
 • Een state-of-the-art training te krijgen, die je helpt je fysieke en mentale piek te bereiken,
 • Je passie voor sport te delen passie met anderen en hen te inspireren,
 • Je leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen

Word deel van onze familie

Als je al een actief lid bent van Friskis & Svettis Brussels en graag een Spinning of Running instructeur wilt worden, dan is nu je kans om je aan te melden en instructeur te worden zoals Thibaud:

“Ik vind het geweldig om een Friskis Spinning-instructeur te zijn, het is zo leuk om mijn deelnemers mee te nemen op een magische fietstocht op enkele van de leukste locaties ter wereld, terwijl ze nooit het comfort van de spinroom verlaten! de deelnemers verbeteren en leren en inspireren me zo om het nog beter te doen. Tegen het einde van de sessie zijn we allemaal uitgeput, gelukkig en opgekikkerd en kunnen we niet wachten tot de volgende sessie. “

Er wordt een selectietest gehouden om geschikte kandidaten te identificeren.

Wat zijn de eisen om instructeur te worden?

Niets onoverkomelijk, maak je geen zorgen! Allereerst moet je al minimaal een jaar actief zijn binnen de organisatie, als vrijwilliger of als lid. Je moet beschikken over een goed fitnessniveau, goede coördinatievaardigheden en een extraverte persoonlijkheid. Je moet een engagement kunnen aangaan voor minstens twee jaar, en liever langer (zie je wel? ik zei dat het gemakkelijk was!). Je moet ook in het Engels kunnen communiceren. Oh en vergeet niet te glimlachen want dat laat zien hoe gepassioneerd je bent over je rol! Dat is het belangrijkste deel … vraag het maar aan onze instructeur Antonio:

“Een Running instructeur zijn bij Friskis is een groot avontuur en ik heb genoten van elk moment sinds ik begon, 2 jaar geleden. Het geeft me de kans om mijn passie voor hardlopen te delen en een gevoel van gemeenschap met onze leden te ontwikkelen. een beter gevoel dan dat onze deelnemers uitgroeien tot betere hardlopers, hun comfortzone overstijgen, en dat allemaal met een glimlach!”


Wat kan je verwachten van Friskis Brussels

We doen een langetermijninvestering in onze instructeurs. Dus je kan geregeld meedoen aan follow-up sessies en trainingen in Zweden om te verzekeren dat je up-to-date benoemt de laatste trends.


Hoe meld ik me aan

Stuur je kandidaatstelling naar Lene (lene.kristensen@ec.europa.eu) voor 25 november. Deze bestaat uit een motivatiebrief waarin je jezelf en je band met Friskis&Svettis beschrijft. Vertel ons waarom jij de ideale kandidaat zou zijn!


Wat zijn de belangrijke data?

10/11, 10u: infosessie in de Maalbeek cafetaria in onze locatie in Etterbeek

December: selectietest

Als je nog vragen hebt, stuur dan een mailtje naar Lene (lene.kristensen@ec.europa.eu)

0 Comments

  To leave a comment, click here

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Not a member yet? Subscribe to our newsletter

  • Newsletter

  • Follow us on Facebook

   facebook twitter
   X

   Send this to friend