Friskis & Svettis Brussels is zoek naar nieuwe indoor instructeurs!

Published on January 14, 2019


Onlangs hebben we met jullie de geweldige ervaringen van onze meest recente groep nieuwe instructeurs gedeeld! Klinkt leuk en inspirerend, toch? Welnu, nu is het jouw beurt om mee te doen!

Friskis & Svettis Brussels is zoek naar nieuwe indoor instructeurs!

Dus als je een passie hebt voor Friskis en je deze passie wil delen met anderen, dan is dit een uitgelezen kans.

Als instructeur begeleid je lopers en spinning deelnemers van alle niveaus op een zweterige reis vergezeld van je motivatie en toewijding.

Als je denkt dat je er nog niet klaar voor bent (maar de meesten onder jullie zijn dat echt wel!!!), kan je ook helpen door aan zoveel mogelijk van onze geweldige leden te vertellen dat we op zoek zijn! Vertel het rond als je deelneemt aan de sessies, als je een babbeltje slaat na de les, of iets gaat drinken met een ander lid. Jij bent onze beste kans een geweldige kandidaat de vinden 

Dit is jouw kans om:

 • Deel te nemen aan een prachtige internationale gemeenschap van vrijwilligers,
 • Een state-of-the-art training te krijgen, die je helpt je fysieke en mentale piek te bereiken,
 • Je passie voor sport te delen met anderen en hen te inspireren,
 • Je leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen

 


Word deel van onze familie!

Als je al een actief lid bent van Friskis & Svettis Brussels en graag een Spinning of Running instructeur wilt worden, dan is nu je kans om je aan te melden en instructeur te worden zoals Joanna:

“Ik vind het geweldig om een instructeur te zijn! Elke sessie wordt het leuker en leuker, iedere keer komt er meer zelfvertrouwen en energie bij. Ik voel me als geboren in mijn instructeursrol. Als ik nu terugkijk op mijn licentiesessie van 6 weken geleden ben ik zo blij dat ik me bijna een jaar geleden aanmeldde om Jympa instructeur te worden!


Wat zijn de eisen om instructeur te worden?

Niets onoverkomelijk, maak je geen zorgen! Allereerst moet je al minimaal een jaar actief zijn binnen de organisatie, als vrijwilliger of als lid. Je moet beschikken over een goed fitnessniveaugoede coördinatievaardigheden en een extraverte persoonlijkheid. Je moet een engagement kunnen aangaan voorminstens twee jaar, en liever langer (zie je wel? ik zei dat het gemakkelijk was!). Je moet ook in het Engels kunnen communiceren. Oh en vergeet niet te glimlachen want dat laat zien hoe gepassioneerd je bent over je rol! Dat is het belangrijkste deel … vraag het maar aan onze spiksplinternieuwe instructeur Daniela:

“Ga ervoor! Je hebt niets te verliezen! Dat was mijn conclusie na veel getwijfel! Je hebt niets te verliezen, enkel te winnen. In mijn geval: mijn grenzen verleggen, conditie verbeteren, nieuwe dingen leren, geweldige mensen ontmoeten, deel worden van een gemeenschap gelijkgezinden en zoveel meer. En het beste: het is zo leuk!”


Wat kan je verwachten van Friskis Brussels?

We doen een langetermijninvestering in onze instructeurs. Dus je kan geregeld meedoen aan follow-up sessies en trainingen in Zweden om te verzekeren dat je up-to-date benoemt de laatste trends.


Hoe meld ik me aan?

Stuur je kandidaatstelling naar info@friskis.be voor 18 januari 2019. Deze bestaat uit een motivatiebriefwaarin je jezelf en je band met Friskis&Svettis beschrijft. Vertel ons waarom jij de ideale kandidaat zou zijn!


Wat zijn de belangrijke data?

12/01, 12u: infosessie in de Maalbeek cafetaria in onze locatie in Etterbeek

eind januari/begin februari: selectietest

Als je nog vragen hebt, stuur dan een mailtje naar info@friskis.be.

0 Comments

  To leave a comment, click here

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Not a member yet? Subscribe to our newsletter

  • Newsletter

  • Follow us on Facebook

   facebook twitter
   X

   Send this to friend