Coreflex

Published on February 4, 2020


Goed nieuws iedereen,

Met ons nieuw lenteprogramma zijn we blij dat we een gloednieuwe sessie kunnen aankondigen die jullie allemaal kunnen uitproberen:

COREFLEX!

Een slimme combinatie van stabiliteit en lenigheid. Coreflex is functionele training op haar best. De sessie biedt een actieve flow en de muziek leidt je door de hele sessie. Misschien klinkt de naam Coreflex je bekend in de oren, want we hebben het beste uit de lenigheidstraining Flex gecombineerd met de stabiliteitstraining van Core. De training is gebaseerd op de natuurlijke manier van bewegen, terwijl ze een uitdaging is voor zowel je stabiliteit als voor je lenigheid. Het gevoel in de sessie is er een van focus en actief, sterk en vol van energie tegelijkertijd.

Je traint zonder materiaal, maar enkel met je eigen lichaam als instrument. Dicht bij de vloer of rechtopstaand. De instructeur zal je fijntjes door de sessie gidsen.

Wil je meer zien. Bekijk dan deze video.

Je kan onze nieuwe Coreflex sessie uitproberen op dinsdag om 19u en op zondag om 12u45 in Etterbeek en op maandag om 19u in Schaarbeek.

0 Comments

  To leave a comment, click here

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Upcoming sessions

   29sep7:00 pm- 7:45 pmDance Explode 45'7:00 pm - 7:45 pm Etterbeek - Sport center De Maalbeek, Rue du Clocher 22 - 1040 EtterbeekInstructor: Viva
   Comments:
   Max 33 participants - Click on Session Name to see Event Details and Subscribe

   29sep7:00 pm- 8:00 pmMedium7:00 pm - 8:00 pm VUB campus, Triomflaan / Boulevard du Triomphe 20 - 1050 Elsene / IxellesInstructor: Yvonne
   Comments:
   Max 14 participants - Click on Session Name to see Event Details and Subscribe

   Show more

  • Not a member yet? Subscribe to our newsletter

  • Newsletter

  • Follow us on Facebook

   facebook twitter
   X

   Send this to friend