Friskis&Svettis Kerstweekend 15&16 december

Published on December 6, 2018


HO, HO, HO, ZALIG KERSTFEEST voor iedereen!

Omdat jullie zo’n brave jongens en meisjes zijn geweest hebben we speciaal voor jullie een prachtige verassing! een F&S Kerstweekend!

Dus neem een kijkje naar wat er onder de Friskis kerstboom ligt: een programma gratis kerstsessies, iedereen is welkom!
 • Speciale kerst-Familysessie: Op zaterdag 15 december om 10.00 uur in Etterbeek (Rue du Clocher 24, Maalbeek Sport Center. We trekken alle registers open voor onze eerste speciale kerst-Familysessie. De muziek zit boordevol kerstliedjes en we zullen een aantal lekkere sapjes en snacks voor alle kinderen aanbieden. Iedereen is welkom om zich in het kerstthema te verkleden
 • Speciale kerst-Megasessie: op zondag 16 december, van 11u tot 12u30 in Etterbeek (Rue du Clocher 24, Maalbeek Sport Center), gevolgd door een drankje. De sessie wordt gegeven door een heleboel van onze getalenteerde instructeurs in hun beste kerstoutfits dus vergeet de jouwe niet om een ​​kans te maken om een ​​aantal kerstcadeaus te winnen!

Ter ere van onze nieuwe gezinssessie mogen grotere kinderen (vanaf 6-8 jaar) deelnemen aan de kerst-Megasessie. Jongere kinderen worden vriendelijk verzocht om bij de babysitters in de cafetaria te blijven en terug te komen voor de Santa Lucia. Er zijn 60 min van jympa voorzien en 15 min familiefys (met de grotere kinderen).

Alle andere Friskis binnensessies worden op zondag geannuleerd, zodat iedereen de feestelijkste sessie van het jaar kan bijwonen!

Er zijn twee babysitters aanwezig, dus u kunt uw kinderen ook meenemen. Nogmaals, deze sessies zijn voor iedereen toegankelijk (zowel leden als niet-leden).

MAAR ER IS NOG MEER!!!

Geen inspiratie voor kerstcadeautjes dit jaar? Maak je geen zorgen, wij hebben de oplossing!

Op zondag kan je voor en na de megasessie Friskis kerstcadeautjes kopen (met cash, helaas is er geen bankcontact aanwezig):

 • speciale 4 sessie cadeaubonnen (35 euro)
 • splinternieuwe Friskis handdoeken (15 euro). Deze handdoeken zijn van microfibre, zodat ze snel opdrogen. De afmetingen zijn 120cmx70cm. De handdoeken zijn zwart en zijn geborduurd met het nieuwe Friskis-logo.

Daarnaast hebben we Friskis-hoodies, Friskis-t-shirts in verschillende modellen en kleuren, Friskis-zweetbanden, Friskis-polswarmers, Friskis-haarbanden en zelfs Friskis-sokken.
Alles te koop voor jou. Prijs is tussen 1-15 euro. Krijg ze snel, zolang de voorraad strekt!

 

0 Comments

  To leave a comment, click here

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Not a member yet? Subscribe to our newsletter

  • Newsletter

  • Follow us on Facebook

   facebook twitter
   X

   Send this to friend