Hosts

Hosts spelen een belangrijke rol bij Friskis&Svettis. Ze verwelkomen deelnemers aan de sessies, beantwoorden vragen over Friskis en helpen de lesgevers. Hun rol is om te zorgen dat alles vlot verloopt.

Wil jij graag meewerken en host worden? Neem dan contact met ons op.


 

We hebben onze hosts de volgende vragen gesteld:

 1. waarom doe je vrijwilligerswerk voor F & S?
 2. wat vind je het leukste aan F & S Brussels?
 3. hoe lang ben je al bij F & S?
 4. uit welk land kom jij?
 5. wat zou je zeggen dat je levensmotto is?

 

Here is a summary of their answers:

Martina Kittali

Martina, geboren in Zweden met de Finse nationaliteit en nu een Belgische burger, werd in 1997 lid van F & S Brussel en werd vanaf 2004 host. Ze deed mee om verschillende nationaliteiten te ontmoeten, waarbij ze haar taalvaardigheden kan oefenen en natuurlijk om fit te blijven. Ze geniet van de relaxte sfeer, internationale deelnemers, de muziek en de geweldige instructeurs bij F & S. Ze doet dit omdat ze gelooft dat als je iedere dag in staat bent om iemand te laten glimlachen en gelukkig te zijn, het leven de moeite waard is.

Miriam Schneider

Miriam is vrijwilliger om een bescheiden ondersteuning te geven aan een geweldig initiatief, met een “no-puss-happy-good-mood” houding, zoals ze het in haar eigen woorden formuleert. Ze komt oorspronkelijk uit Duitsland en is lid sinds 2011 en sinds 2015 host. Haar levensmotto is carpe diem.

Thomas Arnold

Thomas is vrijwilliger bij F & S Brussels om de passie van Fit @ Life te delen. Van oorsprong Duits, trad hij 12 jaar geleden toe als lid en was host voor 9 van hen. Thomas leeft volgens het motto “Leren, Verdienen, Teruggeven”.

Caroline Van Meerbeek

Voor Caroline is vrijwilligerswerk een deel van het leven, het gaat over deel uitmaken van een gemeenschap en teruggeven aan die gemeenschap. Ze vindt het leuk om naar F & S-sessies te komen, omdat ze een avondje dansen supertof vindt. Alleen met friskis doen we dat op klaarlichte dag :-)! Wat kan iemand nog meer vragen? Bovendien is het een hechte gemeenschap. Als ze een aantal van de vaste deelnemers een tijdje niet ziet, vraagt ze zich af hoe het met ze gaat. Ze is altijd blij iedereen te zien! Ze komt oorspronkelijk uit België en is zo’n 10 jaar bij F & S Brussels.

Roland Johansson

Kort nadat hij uit Zweden naar Brussel was gekomen, kwam Roland zo’n 20 jaar geleden bij F & S Brussel. Vijf jaar later begon hij als een host, omdat hij dacht dat hij moest helpen. Met een groep gelukkige mensen trainen zonder dat het nodig is om fit te zijn, is waar hij het meest van geniet.
Zoals een echte Rolling Stones-fan luidt zijn levensmotto: “Je kunt niet altijd krijgen wat je wilt, maar je kunt het een tijdje proberen, en je zou het kunnen vinden, en dan krijg je wat je nodig hebt!”

Johanna van Vrede

Johanna leeft volgens een levensecht en gelukkig levensmotto en daarom is zij bij F & S Brussels gekomen omdat het vriendelijk, gemakkelijk in de omgang, leuk en een multiculturele manier van sporten is. Ze is in 2012 als vrijwilliger toegetreden omdat het een leuke en leuke manier is om iets terug te doen in een organisatie waar je veel van krijgt. Johanna komt oorspronkelijk uit Nederland.

Carl Johan (Calle) Asenius

De Zweedse Calle kan in feite niet wegblijven bij F & S Brussels! Lid sinds 1996 en vrijwilliger sinds 1997, kan hij gewoon niet genoeg krijgen van de mooie training met veel aardige mensen. Hij voelt zich in goede handen bij de beste instructeurs van F & S, en die persoonlijke touch doet hem met een glimlach weglopen. Calle’s motto is “work hard, play en gaat hard” gaat altijd en altijd glimlachend door het leven.

Guy Tasmowski

Onze Belgische Guy kwam zo’n 8 jaar geleden bij F & S Brussels, omdat de combinatie van iets doen voor anderen en de beloning van sociale erkenning hem een goed gevoel geven. Hij geniet ervan dat hij de waarden van openheid en de ontspannen sfeer het meest deelde. Geen wonder dat zijn levensmotto is om te blijven lachen, gelukkig te zijn.

Monika Schroeder

Monika werd in september 2016 door onze instructrice Annika gevraagd of ze haar kon helpen als host bij haar nieuwe basis-stationsessies. Ze kende haar sinds ze regelmatig lid werd van haar basissessies en niet meer terugkijkt. Bij F & S Brussel geniet ze het meest van het brede scala aan sessies die op verschillende locaties en op verschillende momenten van de dag worden aangeboden.

Verity Jagger

Verity – vrijwilliger sinds 2004 – houd van F & S als een leuke en betaalbare fitnessruimte / work-out die iedereen verwelkomt. Ze houdt van de energie die je in een hal kunt voelen – een positieve sfeer die samenvalt met een leuke training zorgt elke keer weer voor een glimlach op haar gezicht. In feite gelooft zij dat een glimlach je erg ver kan brengen – behandel anderen zoals je zelf behandeld zou willen worden. Verity komt oorspronkelijk uit het Verenigd Koninkrijk.

Magdalena Havlikova

Magdalena is oorspronkelijk afkomstig uit de Tsjechische Republiek en geniet ervan deel uit te maken van de F & S-familie. Daarom is ze in 2008 vrijwilliger geworden. De gemakkelijke en plezierige manier om te sporten maakte dat ze telkens weer terug kwam, zelfs na enkele pauzes voor baby’s.

Sonia Arfa

Sonia is ‘pas’ 4 jaar vrijwilliger, maar is al 15 jaar lid. Ze is dol op het leven en geniet van elk moment, dus ging ze bij F & S Brussel in om mensen uit verschillende landen te ontmoeten tijdens het regelmatig sporten. Samen met de sporten geniet ze van de muziek en de ambiance en de sfeer van Friskis en Svettis. Sonia werd geboren in België en is van Tunesische afkomst.

Terhi Niemi

De Finse Terhi is vrijwilliger bij F & S om iedereen gemakkelijk toegankelijke en betaalbare sporten aan te bieden. De mogelijkheid om te genieten van geweldige sporten en het gezelschap van aardige mensen komt als een grote bonus. Sinds hij in 2012 lid werd, geniet hij van deze relaxte sfeer en de grote verscheidenheid aan tintensiteiten. Terhi gelooft dat fit zijn geen bestemming is, maar een manier van leven.

Olivier Baeten

Onze leuke Belgische Olivier is vrijwilliger bij F & S om een oproep te beantwoorden en zijn liefde voor de organisatie te tonen. Hij geniet van de energie van de instructeur, de diversiteit van de sessies en de betaalbaarheid ervan. Vandaar dat hij in september 2016 host is geworden. Het hoeft dus geen verrassing te zijn als hij ons vertelt dat zijn levensmotto ‘Oppa Gangnam-stijl’ is!

Astrid Guiffart

Astrid raakte geïnspireerd door de enthousiaste hosts en instructeurs toen ze bij F & S Brussel kwam, omdat ze ook deel wilde uitmaken van zo’n leuk team. Het helpt haar ook om meer constant te zijn in haar sportbeoefening. Ze houdt ervan om leuke nieuwe mensen te ontmoeten, die zelf ook oorspronkelijk uit Frankrijk komen. Wat ze het leukst vindt, is dat ze zo gemotiveerd wordt om te trainen en dat het altijd leuk is. Ze werd lid in 2010 en begon onlangs als vrijwilliger en gelooft dat je alleen maar hoeft te glimlachen en optimistisch te zijn, de rest zal volgen :).

Elisa Facchinato

“Waarom? Ik bedoel waarom niet!”, zo reageerde Elisa toen we haar vroegen waarom ze vrijwilliger is bij F & S Brussels. Omdat ze al een tijdje lid was en regelmatig sessies probeerde bij te wonen, wat is er dan beter dan geduwd te worden terwijl ze een geweldige organisatie helpt? Want als niemand zich zou aanmelden voor F & S, zou ze geen van haar favoriete sportlessen hebben! Lessen die een persoonlijk karakter hebben en gekenmerkt worden door de groepssfeer en een heleboel motivatie. Elisa komt oorspronkelijk uit Italië en is de afgelopen maanden host geworden.

Letizia Cirilli

Letizia is Geboren in Brussel en haar levensmotto is ‘Blijf kalm en ga rennen’, dus het komt niet als een verrassing dat ze in oktober 2014 hardloopsessies organiseerde om haar energie met gelijkgestemde mensen in sport te steken. Bij F & S Brussel geniet ze het meest van de mooie mensen en de gedeelde, zorgzame en niet-competitieve sfeer.

 

 • Volgende sessies

  4aug7:00 pm- 8:00 pmCore7:00 pm - 8:00 pm Etterbeek - Sport center De Maalbeek, Rue du Clocher 22 - 1040 EtterbeekLesgever: Lene
  Commentaren:
  Max 33 participants - Click on Session Name to see Event Details and Subscribe

  5aug7:00 pm- 8:30 pmNordic Walking7:00 pm - 8:30 pm Woluwé Park (bus stop 36 "Chien Vert"), Rue du Bemel , 1150 Woluwé-Saint-PierreLesgever: NW Team
  Commentaren:
  Max 20 participants - Click on Session Name to see Event Details and Subscribe

  Naar de kalender

 • Nog geen lid? Abonneer je op onze nieuwsbrief

 • Newsletter

 • Volg ons op Facebook

  facebook twitter
  X

  Send this to friend